Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Problem z set_include_path, pętla przekierowań
adamantd
post 13.01.2014, 02:23:20
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

przerzuciłem sobie stronkę z WebServa na xamppa i coś się zepsuło, a mówiąc ściślej pojawia się błąd w przeglądarce

1. "Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań"

a w pasku adresu wywala mi takie coś:

1. http://localhost/newproject/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/
  2. SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/
  3. SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/SERVER_ADRESSerror/
  4. SERVER_ADRESSerror/

w pliku z autoloudem mam ustawienia ścieżek set_include_path jedna pod drugą i na WebServie śmiagało a teraz __autoload albo nie znajduje plików albo pojawia się właśnie taka pętla przekierowań (nie znajduje plików jak zamiast set_include_path() zrobiłem sobie kilka include_once z różnymi ścieżkami wpisanymi na sztywno)

inne projekty w których nie używam set_include_path działają bez problemów po przeniesieniu na xamppa. Ścieżki ustawiam podręcznikowo jak w manualu przykład poniżej:

1.  
  2. set_include_path(get_include_path() . PATH_SEPARATOR . 'core/library');
  3.  

zeszukałem się i nakombinowałem łącznie z ponowną instalacją xamppa i nie mogę tego rozwiązać
co może być powodem?

Ten post edytował adamantd 13.01.2014, 02:28:02
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:09