![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś miał może doświadczenie z tworzeniem Chrome Extension, dla facebook.com? Otóż o co chodzi, mam sobie jakiś najprostszy szkielet rozszerzenia i jedyne co robię to np chcę wyświetlać alert(0); po wejściu na dowolną stronę.
Mam plik content.js i w nim daję tylko i wyłącznie:
Wyświetla się pięknie alert na każdej możliwej stronie po wczytaniu i po przejściu na dowolną podstronę. Ale już z Facebook, alert wyświetla się tylko i wyłącznie po pierwszym wejściu na stronę i po odświeżeniu strony, albo po otwarciu odnośnika w nowej karcie, jeżeli klikam w jakiś link i wczytuje się nowa podstrona (nie, nie AJAXem), to już alert się nie pokazuje. To jakieś zabezpieczenie facebooka samo w sobie? Czy o co może tutaj chodzić? Konsola milczy jak grób, jedynie czasem rzuci nieistotny warning "event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead." Ten post edytował Damonsson 10.01.2014, 17:29:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:08 |