![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 4 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, do tej pory bez problemu śmigałem w wordpresie - robilem szablony, pisałem pluginy itp teraz przyszło mi się spotkać z dużym projektem gdzie mam zmienić kilka niuansów. Kiedy znalazłem plik który odpowiada za wygląd (przynajmniej tak mi się zdaje) /application/views/scripts/public/layout.tpl to przy próbie zapisania zmian wyskakuje błąd.. zmieniłem atrybuty i nadal nic.. Niestety nie ogarniam tego.. ale będe niezmiernie wdzięczny jak ktos mi podpowie gdzie i jak moge wpłynąć na zmiane stylu / wyglądu strony.
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawie 4 lata na forum i nadal nie wiesz jak poprawnie zadawać pytania.. ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 4 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to tylko data rejestracji... Przyznaje się ze dopiero od niedawna zacząłem siedzieć nad czymś co powinienem wiedzieć już od dawna... Nie mniej jednak nie czas się spowiadać, musze najpierw wprowadzic niewielkie zmiany i nie wiem jak.. ;/ coś to zabezpiecza ale totalnie nie wiem co...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne nie masz uprawnień do zapisu. Zobacz jakie masz dla pliku i do jakiej grupy należysz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Witaj jak pisałem zmiana praw do pliku czy katalogu nie przynosi rezultatów, domyślam się że może mnie ograniczać .htaccess? jednak jego tez nie moge ruszyć...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:26 |