![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 6 Dołączył: 8.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam sobie panel admina w php (autorski) który ma możliwość dodawanie newsów/podstron/galerii/system uprawnien użytkowników notatki hosting grafiki etc.
Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie i jak zrobić skrypt który gdy np użytkownik doda/edytuje coś np edytuje treść podstrony o id 21 w bazie zapisze to do bazy do tabeli log czy coś w tym stylu (żebym mógł to odczytać potem pętlą do pliku php) Jakieś wskazówki/pomysły/gotowe rozwiązania ? Czekam na propozycje... Z góry thx Pozdrawiam: Xart Ten post edytował Xart 9.01.2014, 23:19:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytałem 3 razy i nadal nie rozumiem. Może to ta późna pora... Chcesz zapisać do logu że ktoś coś dodał?
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 354 Pomógł: 100 Dołączył: 14.11.2013 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz to zapisać sam w formie jakiej chcesz.
Jak edytuje, to podczas zapisu do bazy po edycji, zapisujesz sobie, ze dany user zapisał post o id=..., itd. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 21:48 |