![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 1 Dołączył: 21.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam zmienna string która ma wartość: Chciałbym uzyskać coś takiego żeby do każdego stylu dodać id #idTestowy:
Macie jakieś pomysły jak to zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę lepszego rozwiązania jak SCSS/SASS:
-------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 1 Dołączył: 21.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dokładnie mi o takie coś chodzi, mój błąd bo nie napisałem dokładnei o co mi chodzi
![]() Mam formularz w którym jest pole textarea w którym można wpisywać np treść stronki ze stylami i html-em. Potem odczytuję zmienną POST z tego textarea i tam chcę dodać #idTestowy do wszsytkich styli i zapisać takiego STRING-a do bazy. Mogę oczywiście zrobić w PHP żeby STRING wyglądał: Tylko nie wiem czy jest możliwość kożystania z SASS/SCSS w wewnętrzny arkusz stylów? Mógłbym wrzucić wszsytkie style do utworzonego pliku ale czy to nie za dużo kombinowania. Chociaż z drugiej strony nie widzę lepszego rozwiązania niż właśnie wrzucić te style do osobnego pliku i wstawiać linku do tych zewnetrznych stylów. Macię jeszce jakieś inne pomysły jak to można rozwiązać ? Chodzi mi o coś takiego jak to jest rozwiązane na allegro. Jak się doda aukcje i ma się własne wewnetrzne style to do każdego stylu jest dodawane #user_field. Ten post edytował konradkrk 10.01.2014, 11:51:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:12 |