![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Piszę do was z taką dziwną prośbą. Na tej stronie:
Kod hhh znajduje się ankieta w której bierze udział moja znajoma Ewa Kyrcz. Chciałbym napisać skrypt, stronę, na którą jak się wejdzie jest automatycznie oddawany głos na nią. Napisałem coś takiego:
Ale to nie działa, tzn: 1. Głosy się nie dodają 2. Na moim hostingu xaa wyświetla się taka wiadomość: Kod curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/sarnamc/public_html/start.php on line 9 No więc mam do was prośbę ;D Napisze mi ktoś z was taki skrypt? mam już przygotowane kilka rzeczy które łatwo znaleść. To jest skrypt głosowania:
Za napisanie skryptu mogę wspomóc tą stronę sms jakimś jeżeli będzie taka potrzeba ;D Z góry dzięki za pomoc
Powód edycji: [Spawnm]: nie pomagamy w takich praktykach, zamykam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 45 Dołączył: 5.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To forum nie pomaga w hackingu, robieniu spambotów, manipulowaniu głosami ani innymi podobnymi rzeczami niezgodnymi z ogólnie przyjętymi normami.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no spoko, chociaż nie o to chodzi ;D Pomagam tej pani Ewie zrobić stronkę na którą ktoś wejdzie, od razu oddaje głos i stronka się zamyka, a link będzie opisany co dokładnie robi, każdy będzie wiedział że oddaje głos. Może to głupie ale pani Ewa chciałaby takie udogodnienie (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ale sam skrypt też nie działa. Wypróbowałem ugu - bezpłatny, ale może akurat by zadział. No ale tutaj też lipa, nie oddało głosu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:17 |