![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam:)
Mam kilka pytań do lepiej znających .php ode mnie Z góry proszę o wyrozumiałość i proszę o niezbaczanie z tematu ![]() 1. Interesuje mnie skrypt Logowania i Rejestrowania na mojej stronie. 1.1 Mam pewien problem z tym. Wszystkie skrypty musią mieć (Z tego co widziałem) "Index.php", jednakże ja już posiadam takie cos o takiej nazwie na serwerze i jest na nim:
Kiedy zmieniam ten kod na kod, który mi zasugerowano (Jeden z takich kodów):
Wyskakują mi blędy na stronie typu: Fatal error: Call to undefined function db_connect() in /home/u620211347/public_html/index.php on line 4 Nie wiem co z tym zrobić. (Korzystam z hostingu Keed.pl) (Posiada własny kreator stron) 2. Chciałbym założyć na swojej stronie coś typu "Punktowy portfel" Przykładowo ktoś wysyła sms za 3,69PLN i po wpisaniu kodu zwrotnego doładowuje mu się ten portfel ilością 10PKT za które może ściągnąć dane pliki w zależności ile punków kosztują. Istnieje taka możliwość? (Istnieć istnieje) tylko pytanie, czy mi pomoże ktoś ![]() LICZĘ NA WYROZUMIAŁOŚĆ I CZEKAM NA CHĘTNYCH DO POMOCY SKRYPTERÓW. Pozdrawiam, Maylo ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:49 |