![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema mam problem z skryptem logowania mianowicie część z formularzem jest w pliku index.PHP a samo sprawdzanie czy dane są poprawne jest w login.PHP.
Mój problem polega na tym, że gdy kliknij zaloguj przenosi mnie do pliku login.PHP i wyświetla odpowiedni komunikat jednak jak mogę zrobić aby komunikaty były wyświetlane wciąż w pliku index.PHP? Czuję, że jest to związane z action="login.php" ale nie wiem jak. Jakąś rada? Z góry dziękuję (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
action=""
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2014 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obejrzyj ten tutorial jest naprawde dobry. Ja sie z niego nauczylem, bardzo dobrze koles omawia logowanie i pokazuje krok po kroku co i jak.
http://www.youtube.com/watch?v=mRmLkzrfDzU...42FA2C127377F07 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może wkleję troszkę skryptu ;p:
Już dałem wszystko do jednego pliku byle by tylko działało ;p. I dalej chodzi mi o to by te info czy się powiodło czy nie wyświetlało w divie login_window |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To się nie trzyma logiki. Logujesz jeśli użytkownik jest zalogowany (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Poza tym nawet po zalogowaniu nie tworzysz takiej sesji, więc to bezensu
zamień na
Ten post edytował Turson 7.01.2014, 21:46:25 |
|
|
![]()
|
|
Temat do zamknięcia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
W ajax zrobiłem to szybciutko (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dla tych co chcą wiedzieć jak : Wpiszcie na yt asynchroniczne logowanie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:57 |