![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2014 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domenę mam zweryfikowaną z www i bez www. Każdą na dwa sposoby. Do tego ustawioną domenę preferowaną. Od ponad pół roku nie mam danych dotyczących słów kluczowych i linków do witryny. Czy ktoś się z czymś takim spotkał? Ja nie wiem co z tym zrobić i gdzie to zgłosić.
-------------------- Nie takie testy straszne jak je uważają;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2014 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś komunikaty są w GWT? Błędy?
Podaj nazwę witryny. -------------------- Wiedziałeś że zdrowy tryb życia oraz powietrze niwelują ryzyko chorób nawet o 50%?! http://ecocomfort.pl - zobacz jak działają rekuperatory i zadbaj o zdrowie swoje i bliskich!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2014 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tylko jedno konto GWT? czy jakaś firma pozycjonująca też ma konto na Twoją stronę? bo kiedyś z takim przpadkiem się spotkałem. Tak w ogóle to zawsze można zadzwonić na infolinię google
-------------------- efecto - obrazy na zamówienie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:22 |