![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Serdecznie
Poszukuje programisty który jest chętny pracować nad nowym nietypowym projektem z branży nowych technologii, sam jestem grafikiem. Kod jest niemal gotowy jednak potrzebuje opieki merytorycznej i rad technicznych. Nie ukrywam że interesuje mnie luźna forma współpracy gdzie swobodnie mogę rozmawiać o moich wątpliwościach. Oczywiście to nie jest kolejne zlecenie gdzie pracujemy bezpłatnie nad jakimś projektem z możliwością późnych zysków. Wynagrodzenie oczywiście jest a dodatkowo szansa na zarobek jeżeli będzie wola późniejszego uczestnictwa w projektu. Cryptowaluty są loterią (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poszukiwane umiejętności: - znajomość zagadnień dotyczących sieci P2P - zasady działania crypto-walut (Bitcoin itp) - znajomość PHP - mile widziana znajomość Qt - znajomość HTML5 i CSS3 (głównie tworzenie prostych stron jednak z wykorzystaniem nowych technologi) Niestety szersze informacje mogę udostępnić wyłącznie indywidualnie - proszę o wiadomości PW z informacją o sobie (proszę załączyć chociaż województwo z którego pochodzimy) Ten post edytował codefix 5.01.2014, 19:41:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:29 |