![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właściwie nie wiedziałem za bardzo gdzie ten temat umieścić, poza tym zapewne nieraz było to poruszane na niejednym forum, ale ziemia się kręci, czas leci i firmy tez się zmieniają z dnia na dzień, także uważam, ze takie odświeżenie może być dobre.
Wiedząc, ze na forum bywają ludzie tworzący różnorakie strony i mają swoje osobiste doświadczenia, poprosiłbym jeżeli tylko można podzielenie się informacja, jakie metody stosujecie, by zarabiać, na stronach. I tutaj było by fajnie, gdybyście wpisując się podwali info na temat: 1. Nazwę firmy z jakiej usług korzystacie. 2. Krótkie info na temat, jak wygląda metoda zarabiania. 3. Średnią odwiedzin waszej strony w miesiącu. 4. Ilość przychodu miesięcznie. Jeżeli posty utrzymają się w charakterze tychże 4-ech punktów, myślę, ze będzie fajną i przydatna informacją dla nas wszystkich. I co nikt nie zarabia? Ludziska pomóżta, bo nie wiem jak sie sprawy mają. -------------------- OK-Word.com - Nauka podstawowych slowek z jezyka angielskiego, Zapraszam.
"Głupiec nie wierzy w nic z tego, co nie wynika z jego własnego doświadczenia" "Na początku stworzył Bóg niebo i ziemię" - inna sprawa, ze człowiek to potem popsuł, ale jeżeli tworzenie wyszło od Boga, to zaiste jestem jego synem:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:38 |