![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Posiadam serwer dedykowany. Mam na nim około 2 tysięcy stron, napisanych w języku php. Mimo, że load serwera jest na bardzo niskim poziomie, strony długo się wczytują. Każdy skrypt "czeka na swoją kolej", po czym zostaje przetworzony. W panelu directAdmin mam informacje o wykonywanych zadaniach: Tasks: 340 total, 1 running, 337 sleeping, 0 stopped, 0 zombie, Wydaje mi się, że przyczyną długiego wczytywania stron jest wykonywanie tylko jednego połączenia z bazą równocześnie. Serwer "czeka", aż dany skrypt się wykona, następnie zaczyna wykonywać kolejny... Czy istnieje możliwość skonfigurowania serwera/skryptów tak, aby skrypty pobierały rekordy z bazy danych niezależnie od siebie? Dodam, że skrypty nie zapisują danych w bazie, tylko je pobierają, dlatego ryzyko konfliktów jest wykluczone. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż konfig serwera MySQL - można coś doradzić wówczas.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaję link do danych serwera:
http://test.my-seo.pomorskie.pl/raz.php Ten post edytował slawexsdz 4.01.2014, 10:35:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:41 |