![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jak w temacie nie działają komunikaty błędów. Pojawiają się tylko domyślne. Mam to zrobione tak:
Pojawia się komunikat "Proszę wprowadzić adres email" Ten post edytował radoslawchojnacki@tlen.pl 2.01.2014, 22:35:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś pewien, że nie jest to wina cachea?
PS. Parametry name, type oraz length przy adnotacji Column są zbędne - domyślnie zostaną wybrane właśnie takie wartości. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cache w SF2 wyczyszczony oraz histoia przeglądarki wywalona.
Jakieś inne pomysly ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sf sprawdza constrainty tylko dla wprowadzonych danych. Dla pustych danych potrzebny jest jeszcze NotBlank().
Jeżeli wprowadzasz dane to stawiam na cache albo nieprawidłowe przypisanie danych do entity, podałeś za mało kodu. -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
OKI
Oczywiście chodzi mi o komunikat dla wprowadzonych danych.
i formularzyk
Hmm, w sumie to nie wiem co jeszcze. może tak same rególy mi działają czyli jak dałem sobie na próbę @Assert\Blank to reguła zadziałała. tylko massage nie chce dzialać. Nie mogę nic zaóważyć. Ten post edytował radoslawchojnacki@tlen.pl 2.01.2014, 23:17:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:31 |