![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 261 Pomógł: 2 Dołączył: 13.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem gdyż napisałem funkcję wyświetlającą jakiś widget, jako argumenty przyjmuje tablicę z bazy danych, zmienną i tablicę z innej już wywołanej funkcji. To istotny fragment tej funkcji:
Problem jest w wywołaniu funkcji social_wyswietl gdyż niczego nie zwraca, normalnie działa bez problemu. Domyślam się że chodzi o jakiś zasięg zmiennych, lecz na tym się jeszcze nie znam. Zaczynam temat programowania obiektowego. Social wyświetl:
ilością jest string $fb_likes->like_count, funkcja powinna zwrócić chodziaż sam tekst, czego nie zwraca wgl. Gdzie tkwi błąd? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to var_dump($zwroc); mniemam ze żaden z warunków nie jest spełniony
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 261 Pomógł: 2 Dołączył: 13.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo rozumiem, przecież wrzucam w $co jako 'like' i 'share' więc w switcha powinno wejść, $ilosc zawsze jak pusty to wywali to co w esle
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlatego powiedziałem wydrukuj sobie is sprawdź gdzie wchodzi i gdzie i popraw tedy warunki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 07:07 |