![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-mały350cm250kg- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
All mam prócz uwierzytelnienia.. tzw "access control user". Pomysł: Mysql: user_groups: -id -user_id -name -desc user_groups_value: -id -id_group -id_access -id_value user_groups_access: -id -id_group -key -value Ma ktoś pomysł na wykonanie skryptu, zapytania? które będzie sprawdzało czy zalogowany ma daną grupe i uprawnienia do np edycji newsów? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A problem masz konkretny z?
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
--LUZIK-- |
![]()
|
Goście ![]() |
z pomysłem wykonania. Niechce gotowca !
Tylko koncepcje.. mm pseudo kodzik jakiś. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pedro84
Jak to nie wiesz ? co z Ciebie za wróżka ![]() ![]() ![]() |
|
|
-zygzak- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ciagle nwm jak rozwiązac problem by skutecznie przechowywac uprawnienia dla danej grupy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tworzysz bazę danych gdzie trzymasz uprawnienia potem relacyjne łączysz z użytkownikami.. gotowca nie dostaniesz.. a w necie jest tego pełno..
|
|
|
-razdwa- |
![]()
|
Goście ![]() |
właśnie o to chodzi że niema.. niechce gotowca ale sam pomysł na wykonanie kod se sam skleje.
|
|
|
![]()
|
|
jak mówię, że jest to co mi wmawiasz że nie ma http://www.hotscripts.com/category/scripts...ser-management/
|
|
|
-jabcjab- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ja nie chce logowania, rejestracji, edycji niccc all mam..
tylko pomysł na skrypt uprawnień i projekt tabel w bazie danych :/ |
|
|
![]()
|
|
zajrzałeś wgl tam do tego co Ci dałem? tam masz wszystko razem... wiec wyciągasz co potrzeba i tyle albo bierzesz cały skrypt, jak chcesz gotowca to zlecę jest w innym dziale...
|
|
|
-okej- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ślepy? Niechce gotowca.
Ani tych skryptów tylko podpowiedź jak to wykonać ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 36 Dołączył: 1.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ślepy dałem Ci podpowiedź
![]() Ten post edytował com 29.12.2013, 19:12:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 8 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedziesz z if(), a w bazie MySQL dajesz opdowiedni nr do odpowiedniej rangi.
Np. 1 - admin, 2 - moderator, 3 - user -------------------- |
|
|
-heh- |
![]()
|
Goście ![]() |
dobra dzieki! o to mi chodziło temat do zamknięcia
![]() z kretynami nie wygrasz.! pozdrawiam administracje która trzyma takich błaznów! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 14 Dołączył: 27.03.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zapraszam na spływy kajakowe rzekami podlasia www.splywy-kajakiem.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:33 |