![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem: Wysłałem na serwer moją pierwszą php-stronkę i skrypty wykonuje Ok, ale do czasu kiedy trzeba coś wysłać na server. Wygląda to tak, że np. nie mogę dodać newsa, ani komentarza do newsa... nie mogę prawie nic
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dalej - po prostu nei wykonuje mi nic, co wymaga wpisania jakiś informacji - typu haslo, login, czy tresc newsa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to znaczy co sie dokladnie dzieje??
naciskasz submita i wyskakuje 440 czy co? a co do sciezek to sprawdz czy wszedzie masz male litery bo jak problem ze dziala w domu a na servie juz nie to moze byc to. -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
naciskam submita i mam 440 :x ot - tak - po prostu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2003 Skąd: z Amigi Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zobacz czy na pewno dobrze wpisales adres skryptu w formularzu... albo najlepiej rzuc linkiem, to ktos sprawdzi co jest nie tak.
-------------------- --
GDR! / Lucid Dreams Entertaiment GG:2892974 gdr(malpa)ldreams.net http://www.GDR.w.pl/ | http://ldreams.net/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2002 Skąd: Różaniec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jaki jest adres tej stronki?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Sprawdzalem na innym serverq i jest okej...
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 11:34 |