![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Niestety nie znam się kompletnie na hostingach, dlatego prosiłbym Was o pomoc. Mam 3 skrypty, które pobierają curlem treść innych stron (dwa pobierają treść przez api, a jeden łączy się ze stroną i preg matchem wyciąga interesującą mnie treść). Ważne jest, żeby można było użyać curla w miare swobodnie (z tego co pamiętam - poprawcie mnie jak się myle - safe mode na php może troche poblokować) Te skrypty wykonują się w sumie dziennie ~1000 razy. Dlatego też potrzebuje sprawnie działającego crona. Jaki tani hosting polecacie? tl;dr Szukam hostingu - curl - cron - na skrypty wkonujące się 1000x dziennie, ludzie nie mają tam wstępu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - TANI!! - najlepiej w rozliczeniu miesiecznym/połrocznym Pozdrawiam bump Ten post edytował Watt 25.12.2013, 13:08:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Każdy hosting, który znam posiada curl, cron, a safe mode nie istnieje od php 5.4...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:10 |