![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
mam plik newsy/news.php sklada sie on z czesci includowanego nagowka, menu i stopki. W jego sa wyswietlane newy. I teraz chce przejsc do pliku ../komentarze/koment.php>mode=czytaj i chcialbym zeby plik koment.php otwieral sie tylko zamiast tej czesci gdzie sa newsy, zebym nie musial od nowa includowac baglowka, stpoki i menu.
Czy macie pomysly jak cos takiego wykonac, oczywiscie nie stosujac IFRAME'a -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Postaraj sie nie robic literowek.
2. Cytat W jego sa wyswietlane newy. gdzie ?3. (chyba - bo nie jestem pewny o czym)To o czym myslisz jest nie mozliwe. ale co za problem napisac include costam ? 4. Moze przeczytaj to co napisales zanim wyslesz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Includowac news.php i koment.php w pliku np. index.php gdzie includujemy pozostale rzeczy... a news.php i koment.php zalezy od jakiegos parametru w url.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
ok dzieki, poradzilem sobie
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 13:19 |