![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym prosić o poradę. Problem polega na tym, że w kompozycji strony, pewien DIV wczytuje się za pomocą XMLHttpRequest. Zwracanym wynikiem, jest formularz HTML, po uzupełnieniu formularza i klinięciu na przycisk submit wszystko działa bez problemu. Do tego momentu jest wszystko ok. Problem pojawia się dopiero wtedy, kiedy chciałbym wykorzystać Javascript, a JS w ogóle nie chce w tym miejscu działać. Używając XMLHttpRequest, dzieje się tak, że w źródle strony, nie widać kodu, który ta funkcja wrzuca do określonego DIV. Chciałem zrobić, tak, że na uzupełnienie formularza osoba uzupełniająca miałaby np minutę na jego wypełnienie, a jeśli w tym czasie nie zrobiłaby tego, to po minucie automatycznie za pomocą JS przeszłoby dalej korzystając np JS submit. Niestety w tym momencie nie daję rady ![]() EDIT: dobra rozwiązałem to tak: otoczyłem diva w którym wyświetlałają się pola formularza znacznikami form <form id='a'> <div id='b'></div><input type='submit'></form> a skrypt JS przeniosłem na zewnątrz ![]() Ten post edytował FC4B 21.12.2013, 21:53:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:49 |