![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący kod odpowiadający za dodanie markera wraz z opisem na mapie: var x=57.0442; var y=9.9116; var tytul="tytul"; var opis="opis"; var zdjecie="zdjecia/1.jpg"; var poz = new google.maps.LatLng(x,y); var opis = '<div id="content">'+ '<h1 id="firstHeading" class="firstHeading">'+tytul+'</h1>'+ '<div id="bodyContent">'+ '<p>'+opis+'</p>'+ '</div>'+ '</div>'; var info = new google.maps.InfoWindow({ content: opis }); var img = new google.maps.MarkerImage(zdjecie, new google.maps.Size(80,60), new google.maps.Point(0,0), new google.maps.Point(50,50), new google.maps.Size(80,60) ); var marker = new google.maps.Marker({ position: poz, map: map, icon: img, title: tytul }); google.maps.event.addListener(marker, 'click', function() { info.open(map,marker); }); tylko tych markerów ma być z ~50 więc wypadało by stworzyć coś na wzór klasy i obiektów, tylko właśnie mam z tym problem i proszę o pomoc. Do tej pory próbowałem robić zwykły marker na tej zasadzie: function nowyMarker(x,y){ var marker = new google.maps.Marker({ var poz = new google.maps.LatLng(this.x,this.y); position: poz, map: map, }); var marker1=new nowyMarker(57.0442,9.9116); var marker2=new nowyMarker(10,20); |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I? Gdzie problem? Co jest nie tak? Markery się nie tworzą czy co? Rozwiń.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 11:33 |