![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam za zadanie stworzyć WebService obsługujący Wirtualny Koszyk serwisu przelewy24
Więcej informacji:klik I wszystko działa jednak potrzebuję odczytać ciastko, które mam zapisane i niestety nie mogę :/ Normalnie ciastko jest odczytywane; a w funkcji klienta SOAP już nie. Ciastko zapisuję w innym pliku podczas wejścia na moją stroną tak: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciastka są zapisywane w przeglądarkach nie na serwerach
uprzedzając Twoje kolejne pytanie, sesja również nie zadziała |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam za zadanie stworzyć WebService obsługujący Wirtualny Koszyk serwisu przelewy24 Więcej informacji:klik I wszystko działa jednak potrzebuję odczytać ciastko, które mam zapisane i niestety nie mogę :/ Normalnie ciastko jest odczytywane; a w funkcji klienta SOAP już nie. Można zobaczyć coś kodu i dowiedzieć się, co właściwie próbujesz osiągnąć? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli potrzebujesz wysłać ciasteczko wraz z requestem SOAP w PHP to najłatwiej poprzez tę metodę klienta. Po drugiej stronie (na serwerze) normalnie będzie ono dostepne w tablicy $_COOKIE
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Probelm z cookie już rozwiązany. Nie sa mi już potrzebne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NAtoamsit mam inny problem. Otóż chcę dodać w programie afialcyjnym sprzedaż. i jezeli wykonuję poniższy kod w osobnym pliku to wszystko jest ok.
Jednak gdy ten sam kod chcę wykonać w pliku do którego przeysłane jest żadanie z przelewy24 nic się nie dzieje. Cały kod pliku do kórego idzie żądanie z przelewy24.
Struktura zmiennej $order jest taka sama w testach jak ta, którą otrzymuję z przelewy24. Ten post edytował grzes999 21.12.2013, 11:07:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:27 |