![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
mam formularz kontaktowy którego kod zamieściłem poniżej. Jak muszę wymusić na użytkownikach wypełnianie pól w formularzu? Interesuje mnie obowiązkowe wypełnienie pola: - Imię, - Nazwisko, - E-mail.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@Turson Ty tak na powaznie?
@ar4 Naprawde to taki problem w PHP zrobic IF, ktory sprawdzi czy jakies pole wyslane POSTem jest puste czy nie? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Działa. Chodziło mi o najprostsze z możliwych rozwiązań. Dodanie required="required" /> rozwiązało mój problem.
Wielkie dzięki... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co z tego, ze jest to najprostrze, skoro pierwszy lepszy gimbus moze obejsc to "zabezpieczenie"... rownie dobrze moze go nie byc.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
tja... tylko ze ty mu podales required nie wspominajac nic o php i biedak mysli ze ma pelnosprawne rozwiazanie, a tak naprawde na chwile obecną jest nic nie warte rozwiazanie z samym required
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:19 |