![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
nie wiem jak zrobić coś takiego: Baza danych zawiera 2 tabele. W jednej z nich zapisane są dane czy odpowiedź jest prawdziwa czy fałszywa (1-prawdziwa, 0-fałszywa). W drugiej zapisane jest jakie odpowiedzi wybrał użytkownik. Jak należy napisać skrypt aby zliczył wszystkie prawidłowe odpowiedzi w pierwszej tabeli i porównał je z odpowiedziami wybranymi przez użytkownika, zapisanymi w drugiej tabeli. Nastepnie po porównaniu tych danych wyświetlił wynik ile prawidłowych odpowiedzi zostało wybranych. Nie bardzo wiem jak sie do tego zabrać. Liczę na jakąś pomoc ![]() Ten post edytował huka 3.11.2004, 15:35:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 13.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo nam przykro,
ale nikt Ci nie pomoze, jezeli nie dolaczysz struktur tabel Ciezko napisac pytanie jezeli nie widzisz na jakich kolumnach pracujesz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie 2 tabele:
W tabeli odpowiedzi znajdują sie wszystkie odpowiedzi do pytań. Do każdego pytania przypisane są 4 odpowiedzi. W tabeli odpowiedzi jest również zapisane czy dana odpowiedź jest poprawna. Natomiast w tabeli uzyskane_odp są zapisane odpowieedzi jakie wybrał użytkownik. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:59 |