![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Potrzebuję czegoś w stylu ramki, tak żebym miał pionowy i poziomy pasek przewijania. Da się to jakoś w textarea ustawić, albo może jest jakiś inny sposób na to? Dziękuje za wszelką pomoc. -------------------- Never underestimate the power of human stupidity!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy cie zrozumialem dobrze -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2003 Skąd: Wejherowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ewentualnie ten styl możesz zastosować dla div`a - wtedy masz większe możliwości co do treści.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm.. jezeli nie chcesz nic w tym polu edytowac to uzyj div'ow tak jak napisal MF :]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako, że potrzebowałem jedynie wartość z tablicy wyświetlić użyłem diva i spisało się świetnie
![]() Ten post edytował slaug 4.11.2004, 19:06:58 -------------------- Never underestimate the power of human stupidity!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 14:59 |