![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, witam. To znów ja, z kolejnymi banalnymi pytaniami. Podzielę ten wątek na dwie części.
1. Obraz jako rekord tabeli. Szukałem odpowiedzi tutaj na forum i jedyne co znalazłem, to to, że ogólnie wyciągając obraz z bazy MySQL powinienem nadać nagłówek. Po nadaniu takiego nagłówka jednak działa on na całą chyba stronę, bo cała strona jest biała z małym kwadracikiem i znakiem zapytania w lewym górnym rogu. Jeśli zaś nie nadaję header'a, to na początku miałem jakiś dziwny ciąg znaków, a teraz to: Cytat Notice: Undefined index: flag in ścieżka\dokument.php on line 42. Kod wygląda tak, i nie wiem co z nim zrobić:
Pod rekordem "$rekord['flag']" chciałem, aby znajdował się obrazek. 2. Sortowanie wyników. Chciałbym też dodać opcję, aby 'nagłówki' w tabeli mogły być 'aktywne', czyli po kliknięciu na nie, bez zmieniania adresu strony. Próbowałem pisać jakieś zmienne, ale bez żadnych efektów. Z góry dzięki za pomoc. Ten post edytował heaton124 17.12.2013, 14:21:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:05 |