![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Poniższy kod generuje i jedną nazwę wieksza (ilość) za dużo... -------------------------- TYP ----------------------- | nazwa A A | ilosc A A | ilosc | -------------------------
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że |
Dwa przykłady do przestudiowania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dwa przykłady do przestudiowania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha, chyba w tym stuleciu tego nie pojmę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Już wiem dlaczego nie praktykuje się rozliczanie za kod php w formie "za linię kodu" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nie można mojego kodu przerobić ? -przynajmniej go rozumiem.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
No przecież wystarczy Twoje dane wrzucić do moich przykładów i pójdzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakie dane chcesz włożyć do tebel? Skąd je bierzesz i czy są generowane dynamicznie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Pole TYP jest wprowadzane z formularza.
Pozostałe dane to pole formularza następny plik wprowadzi je do mysql W tym czasie na siłę zmieniłem tabelę, innego pomysłu nie mam... może kiedyś go uporządkuję, po co linię jestem mądrzejszy....
|
|
|
|
|
|
|
Zobacz mój kod i napisz dokładnie, co ma robić Twój skrypt.
|
|
|
|
|
|
|
|
ilość kolumn będzie dynamiczna - teraz skrypt sie rozlatuje
ilość wierszy bez zmian i jeszcze jedna rzecz, zamiast jednego pola "nazwa" ma być "jednostka" pole nazwa i A będą przenoszone do mysql. Teraz opis. Wcześniej będzie deklaracja ilości wierszy Pole TYP będzie wprowadzone z poprzedniego formularza metodą POST Pozostałe pola będą do wpisania ręcznego. Wpisane pola będą przenoszone do mysql wraz z polem TYP pola nazwa i ilość i jednostka będą stałe |
|
|
|
|
|
|
Ilość kolumn - nie wiem, jakie dane chcesz "włożyć" to tabeli, więc nie wiem, jaka ma być tabela. Dlatego pisałem, jak ma wygladać skrypt i co ma robić. Jakie komórki mają być inputami np., itp..
"Wcześniej będzie deklaracja ilości wierszy" - jak? Przez formularz? I trochę to dziwne, bo deklarujesz $m=2;//kolumny a potem "rysujesz" tabelkę nazwa A A, czyli trzy...
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 14:23 |