![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Stworzyłem tabelkę z kategoriami i przyciskiem po naciśnięciu którego pokazują się nazwy należące do danej kategorii. Jako, ze jestem kompletnie początkujący w kwestii JS chciałbym poprosić o pomoc. Co ciekawe statyczną tabelkę (bez chowanych elementów) udało mi się zrobić (za pomocą znaczników tabel (dane pobierane są z MYSQLa). Treść pytania nie ma znaczenia. Generalnie chodzi o to, żeby w tytułach była nazwa kategorii, a pod nim już same elementy do wybierania). Z tą tabelą nie mam problemów. Próbowałem ją przepisać tak, zeby informacje były wyświetlane w DIVACH. Kod wygląda w sposób następujący. Omijam wszelkie nieznaczące dla rozmieszczenia na stronie części kodu.
Ta część wiadomo js. Podejrzewam, że błąd tkwi gdzieś tutaj, którego nie widzę. Sam skrypt wyświetlający jest zrobiony analogicznie jak poprzedni w "htmlowej" tabeli.
Niestety wyświetla mi się wszystko błędnie. Ładnie pokazuje mi nazwy kategorii, ale błędnie wyświetla to co ma się pokazywać po naciśnięciu buttona. W jednym wierszu jest jedna komórka, a w następnym pięć. Chyba, ze kategoria ma mniej niż 5 elementów wówczas pokazuje się ich odpowiednio mniej. Dodatkowo komórki nie wypełniają całej szerokości strony. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 16:33 |