![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam założyłem stronę internetową http://suknieslubne-kopycinska.prv.pl/ ,problem polega na tym że jestem początkujący i nie wiem jak zrobić żeby po wpisaniu słów kluczowych strona pokazała się w wyszukiwarce Google, teraz nawet po wpisaniu nazwy strony w Google nie ma rezultatów tak jakby nie istniała. Proszę o pomoc jak to zrobić.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
primo: raczej tutaj szukaj jak to zrobić
secondo: czy naprawdę firmy nie stać na normalny hosting i domenę ![]() -------------------- Polecam MyDevil hosting idealny dla deweloperów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
secondo: czy naprawdę firmy nie stać na normalny hosting i domenę ![]() odpowiedz : w innym przypadku nie bylaby na prv ![]() pomijam wygląd strony bo to kwestia gustu (a o gustach się nie dyskutuje ) czyli według twojej opini strona wyglada tragicznie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odpowiedz : w innym przypadku nie bylaby na prv ![]() dawno żona kupowała tego typu asortyment - ale marże chyba tak nie spadły by 10 zł miesięcznie wpływało aż tak na koszty czyli według twojej opini strona wyglada tragicznie ![]() to TYLKO moja opinia : - czarno-białe zdjęcia na froncie jest OK , ale chyba przez to otocznie i ten TOP całość kojarzy mi się z zakładem pogrzebowym. - nie zauważyłeś, że zdjęcie w tel się nie jest odpowiednie to tego ? - zdjęcia w galerii , mistrzostwo świata ( przecież można poprosić o zgodę i normalnie je eksponować) czasami łatwiej kupić i wdrożyć niż "tworzyć" coś na siłę. popatrz koszty : - zakup hostingu : 50zł - zakup domeny : 12 zł - instalacja wordpressa : 0zł - zakup jakiegoś szablonu np. tu : ~ 150 zł pomijam koszt zdjęć oraz pracy przy wdrożeniu, bo jeśli nie umiesz to dolicz kolejne 500zł - ot i masz stronę gotową. kwestia pozycjonowania (czyli by Cię znaleźli na te słowa kluczowe, które chcesz ) - to już Cię wcześniej odesłałem na odpowiednie forum. I chyba jak zdążyłeś się zorientować koszt strony przy koszcie pozycjonowania to małe piwo ![]() -------------------- Polecam MyDevil hosting idealny dla deweloperów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2014 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No zaraz zaraz, ale w ogóle zawsze nowo utworzona strona nie pojawia się w wynikach google, jeśli nic się w tym celu nie zrobi
![]() ![]() Jeśli chcesz wiedzieć na której jest pozycji (jeśli jest wśród pierwszych 100) to użyj cmonitor.pl Kolejna sprawa to co poprzednie osoby napisały - hosting ma znaczenie, bo na darmowym truniej wypozycjonować ( ale też się da to zrobić bardzo dobrze ) bardziej mnie martwi kwestia: na dole jest wielka, na prawdę wielka reklama deal.pl czy to wymiana linków i ktoś Ci płaci za tę reklamę czy to reklama, która jest z powodu tego, że darmowy hosting? Jeśli chce się tanio, prawie darmo i bez reklam, to proponuję na cba.pl - tam mam kilka stronek. Oczywiście też wyskakuje reklama i to taka ciężka w javie, że strona się długo ładuje, ale za to kilka złotych kosztuje wyłączenie reklamy na 3 miesiące. Chyba taniej się nie da, po wyłączeniu reklamy strona chodzi już bardzo szybko. Jeśli chodzi o tematykę pozycjonowania i optymalizacji, to tak wielka reklama u Ciebie sprawia, że na starcie strona jest źle widziana przez google i o wiele trudniej będzie się przebić przez całą konkurencje. -------------------- efecto - obrazy na zamówienie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukaj dobrych katalogów stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to TYLKO moja opinia Nie tylko. Stronę trzeba znacznie poprawić: - tło jest małe i na brzegach głupio wygląda (powinno być jakieś przejście) - logo przypomina mi internet z lat 90tych - czerń i biel wywołuje u mnie wrażenie zakładu pogrzebowego - reklamy z prv nie zachęcają (przesuń przynajmniej menu niżej aby nie było zasłonięte przez reklamę) Nie skorzystałbym z usług firmy która ma taką stronę - strona również świadczy o profesjonalizmie firmy. Ten post edytował timon27 9.03.2014, 19:39:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zdjecie ladne, ale strona sie totalnie rozjezdza.
Popraw css-y i potestuj na roznych przegladarkach. Nawet jesli strone wypozycjonujesz, albo raczej podlinkujesz to kiepski wyglad i rozjezdzajaca sie strona sprawi ze ludzie opuszcza ja od razu. Poza tym moim zdaniem za duzo tam sie dzieje, a to przeszkadza i odwraca uwage od tresci. Bannery tez ci raczej chyba niepotrzebne. Kolejna rzecz to kod strony. Sprobuj moze z wrzuceniem strony do jakiegos narzedzia od sprawdzania SEO. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdjecie ladne, ale strona sie totalnie rozjezdza. Popraw css-y i potestuj na roznych przegladarkach. Nawet jesli strone wypozycjonujesz, albo raczej podlinkujesz to kiepski wyglad i rozjezdzajaca sie strona sprawi ze ludzie opuszcza ja od razu. Poza tym moim zdaniem za duzo tam sie dzieje, a to przeszkadza i odwraca uwage od tresci. Bannery tez ci raczej chyba niepotrzebne. Kolejna rzecz to kod strony. Sprobuj moze z wrzuceniem strony do jakiegos narzedzia od sprawdzania SEO. "Strona" to za duże słowo na to ![]() Obecna strona nie nadaje się do pozycjonowania. Brak treści, darmowy hosting, brak jakiekolwiek contentu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:28 |