![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 1 Dołączył: 26.05.2011 Skąd: Moon Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Po okolo 2 dniach ponownie mam kilka pytan, dzisiaj jak w temacie. Potrzebuje ustawic 3 poziomy dostepu, poziom 1 tylko mozliwosc odczytywania danych z bazy poziom 2 odczytywanie i aktualizacje niektorych informacji poziom 3 wszystkie powyzsze oraz dopisywanie nowych ii usuwanie niepotrzebnych rekordow. W teorii mam zrobione i dla uzytkownikow z poziomem ponizej 3 pokazuje ladne ostrzezenie ale z jakiegos powodu (albo przez moja niewiedze) warunki okreslajace kto i w jaki sposob ma miec dostep nie bardzo dzialaja w przypadku 1 i 2. Najlepiej dziala 3 ![]() fragment kodu warunkujacego dostep: (odbywa sie to na zasadzie pokazywania lub nie buttonow z przypisanymi poleceniami).
Jak powinno to wygladac poprawnie ? Ten post edytował phpamator 12.12.2013, 18:09:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast mniejszy bądź równy daj samo równe
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@phpamator może coś z tego tekstu Cię zainspiruje
-------------------- Polecam MyDevil hosting idealny dla deweloperów
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 19:20 |