![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam formularz z ktordgo dodaje sobie do bazy pewne informacje .. id || sort || id_lesson || temat || tresc || parent skrypt wyswetla mi te informacje w 1 kolumnie od najniższego do najwyższego sortujać po sort . Chce zrobić tak ze jezeli jeden z rekordow ( wartosc parent = id danego rekordu ) to wyswetli sie tez w kolumnie ale zaraz obok rekordu o danym 1 wyswetli sie iny rekord należocy to tej rodziny : np Kod -kategoria -kategoria --pod kategoria --pod kategoria -kategoria -kategoria cos w tym stylu nie wiem czy oplac sie korzystac z drzewek w takiej sytuacji moze jest inne prostrze rozwiązanie ja mam taki kod do wyswetlania bez podkategori
moze jakis pomysl? EDIT ok mam napisalem taki kod
i zmienic go .. na swoje potrzeby Ten post edytował e4you 2.11.2004, 21:57:33 -------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:27 |