![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problemik. Mianowicie mam date w formie yyyy-mm-dd, którą zapisuje do bazy razem z ogłoszeniam. I teraz chciałbym dodać do bazy datę upłynięcia ważności ogłosznie, która mija np. za 4 dni.
Jak to zrobić ![]() $data = date("Y-m-d"); // aktualna data $data1 = date ("Y-m-d+4"); // data w której chciałbym, aby do dnia było dodane 4. Jak mam to zrobić ![]() Pozdrawiam -------------------- Wynajem: stancje pokoje mieszkania
Strony WWW: WebDesign Kamieniarstwo, granit |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź. Szukałem na ten temat, ale jak widać zbyt mało intensywnie, lub nie w tych miescach co trzeba. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
-------------------- Wynajem: stancje pokoje mieszkania
Strony WWW: WebDesign Kamieniarstwo, granit |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jeśli tą datę używasz tylko do zapytani to polecam wykorzystywać operacje na dacie w zapytaniu SQL np.
Polecam lekture -> Dokumentacja MySQL - operacje na datach Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 15:56 |