![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam programisty do prowadzenia supportu szablonów OpenCart. Wymagania: - bardzo dobra znajomość języka angielskiego, - doświadczenie w tworzeniu responsywnych stron (Responsive Design), - znajomość HTML5/CSS3, jQuery i PHP, Na czym ta praca polega? Codziennie kilka klientów, którzy kupili moje szablony OpenCart, potrzebują pomocy i należy im tą pomoc udzielić. Są to laicy, więc pytania nie są na tyle skomplikowane, aby jakikolwiek programista PHP nie mógł sobie z nimi poradzić. Wynagrodzenie: W tej chwili pracy z supportem jest bardzo mało (maksymalnie pół godziny dziennie). Jak na sam początek oferuje wynagrodzenie w wysokości 500zł miesięcznie. Co oferuje: Oprócz wynagrodzenia oferuje możliwość współpracy przy tworzeniu potężnego sklepu z szablonami OpenCart. Kilkanaście dni temu skończyłem pracę nad frameworkiem do szablonów OpenCart. Teraz w planach mam stworzenie serwisu podobnego do http://www.pavothemes.com. Więc jak tylko osobna zatrudniona zdobędzie wystarczająco dużo doświadczenia z pracą z frameworkiem to istnieje możliwość spróbowania stworzenia własnego szablonu zbudowanego na moim frameworku oraz na mojej grafice i wystawienia go na sprzedaż. Kontakt: - info@artursulkowski.pl - 506 348 207 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:02 |