![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2012 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W najbliższym czasie bedę rozpoczynał budowe pewnego systemu CRM. Z tego tytułu mam kilka pytań. PHP: 1. Jaki framework wybrać? - Po pierwsze nie pytam o to który jest najlepszy, tylko który się najbardziej do tego nadaje. - Szukam frameworka który ma najlepsze wsparcie i będzie w miare długo rozwijany.Żeby po napisaniu pierwszej wersji CRM nie było potrzeby przepisywania crm na nowy silnik itp. Chce by rozbudowa i aktualizacja była przyjemna i szybka. Frameworki które wstępnie wybrałem to Symfony albo Laravel ? Co sądzicie? Dobry wybór, który lepszy? czy może jestem w błędzie? Co jeszcze myślicie o Phalcon? Czy warto się w to pchać? Ruby 2. RoR? Co sądzicie? - Warto pisać oprogramowanie na tym frameworku? Slyszę o nim ostatnio wiele pozytywnych opini (głownie jeśli chodzi o strukture i budowe aplikacji) Wady to ponoć pamięciozerny . Jako że to ma być CRM sprzedawany na licencje to czy utrudnieniem nie bedą hostingi? Wiadome nie wszędzie to uruchomimy... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Symfony2:
* Zapewnienie Long Term Supportu * Wysokie standardy Quality Assurance * Masz tu case study jednego z naszych projektów na S2, zbliżony tematycznie - http://octivi.com/pl/projekty/goapp/ Możesz tam poczytać o zaletach frameworka. Tak swoją drogą, jednym z jego modułów jest taki CRM. Więc tak - odpowiednio wykorzystany nadaje się. -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 06:16 |