![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Przejrzałem stronę phplist, ale nie potrafię znaleźć odpowiedzi. Na tym formum na pewno są fachowcy którzy znają ten skrypt, dlatego - bardzo proszę o podpowiedź (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i Z góry dziękuję Zainstalowałem PHPList na serwerze (http://www.phplist.com/) Wszystko śmiga jak nalezy (moze po za jednym wyjątkiem, ale nie bardzo waznym) tylko za diabła nie wiem czy skrypt wysyła maile ciurkiem, czy porcjuje je w jakiś sposób? Mam serwer bez limitu wysyłania maili, ale jednak nie chciałbym, żeby poszło np 1000 maili jednoczesnie. Lepiej jakby w cronie wysyłało np 50szt co min Od razu odpowiem na ew zarzuty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - to nie spam. Mam listę ludzi, do których muszę wysyłać aktualizację co jakiś m-c. Baza jest trochę obszerna, bo ok 600-1200 e-maili. Będę Wam bardzo wdzięczny za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:34 |