![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
mam mały problem, a mianowicie nie wiem jak zrobić żeby element body "dociągnąć" do samego brzegu w Mozilli Firefox, tzn. jakichkolwiek bym atrybutów rzekomo za to odpowiedzialnych nie ustawiał i tak od lewej krawędzi ekranu jest ok. 10px przerwy, a nie chce żeby tak było ( w ie wyświetla poprawnie). poniżej zamieszczam kod: Kod body { background-color: #F1F1F1; background-attachment: fixed; border: thin dashed #B7B7B7; border-left-style: solid; border-left-color: #7D7D7D; color: #757575; font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: smaller; font-stretch: extra-condensed; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: bold; padding: 10px 8px 10px 12px; border-left-width: 10px; width: 970px; } p.s. jakby ktoś chciał u siebie sprawdzić o co mi chodzi to chodzi o ten lewy pogrubiony pasek (który jest częścią obramowania)! Z góry thx za pomoc! ![]() -------------------- Jo hmm....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2004 Skąd: z neostrady Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
margin:0; kolego
-------------------- pozdrawiam, Adam Kubiczek
kubiczek.eu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Txh!
Że tez mogłem to przeoczyć... ![]() czasem szukamy bardzo wyszukanych rozwiązań a o oczywistych nie myślimy... Jeszcze raz wielkie dzięki! -------------------- Jo hmm....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 21:48 |