![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 22 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z JavaScript. Używam kodu do zmiany zawartości ramek.
Ramki mają taką strukturę:
W większości przypadków jest wszystko ok. Jadnak użytkownicy informują mnie że nie działa to u nich (2-3 przypadki). Nie ma znaczenia przeglądarka. Wyświetla się biała strona a w IE dodatkowo komunikat o błędzie: Cytat Wiadomość: 'parent.menu.location' jest pusty lub nie jest obiektem Wiersz: 21 Znak: 4 Kod: 0 Identyfikator URI: XXX/ogowanie.php Wiadomość: 'parent.main.location' jest pusty lub nie jest obiektem Wiersz: 23 Znak: 4 Kod: 0 Identyfikator URI: XXX/logowanie.php Może ktoś wie dlaczego w większości przypadków jest ok a w kilku nie działa? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie jestem pewien czy przeglądarki jeszcze obsługują ramki...?
Cytat Identyfikator URI: XXX/ogowanie.php literówka: ogowanie ? Cytat Wiadomość: 'parent.menu.location' jest pusty lub nie jest obiektem może się nie wczytało coś jeszcze? http://stackoverflow.com/questions/520812/...-page-is-loaded Ten post edytował PrinceOfPersia 24.11.2013, 13:34:11 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 22 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
CO do literówki to moja wina, przy usuwaniu adresu url. Przeglądarki obsługują ramki, ale fakt nie jest to najlepsze rozwiązanie, jednak na razie nie ma mowy o zmianie. Nie jestem autorem systemu tylko nim zarządzam i poprawiam, i w tym momencie to za dużo przerabiania aby wyjść z ramek. Hmm raczej wszystko się załadowało, bo na 99% komputerach działa. Bardziej bym wiązał to z jakimiś ustawieniami serwera, jednak czy mają one wpływ na javascript? Wiąże to z serwerem ponieważ mamy postawiony także serwer testowy i na nich logowanie działa poprawnie u tych osób. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:11 |