![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Kod <?php
// ustaw podstawowe połączenie $conn_id = ftp_connect("$ftp_server"); // zaloguj się nazwą użytkownika i hasłem $login_result = ftp_login($conn_id, "$ftp_user_name", "$ftp_user_pass"); // sprawdź połączenie if ((!$conn_id) || (!$login_result)) { echo "Połączenie FTP się nie powiodło!"; echo "Próbowano połączyć się do $ftp_server jako użytkownik"; . $ftp_user_name; die; } else { echo "Połączony z $ftp_server jako użytkownik $ftp_user_name"; } // prześlij plik $upload = ftp_put($conn_id, "$plik_docelowy", "$plik_zrodlowy", FTP_BINARY); // sprawdź stan operacji if (!$upload) { echo "Ftp upload has failed!"; } else { echo "Przesłano $plik_zrodlowy na $ftp_server jako $plik_docelowy"; } // zamknij strumień FTP ftp_quit($conn_id); ?> czy jesli mój serwer to ftp.republika.pl to w $conn_id = ftp_connect("$ftp_server"); mam wpisać $conn_id = ftp_connect("$ftp.republika.pl"); ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/code] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli adres jest poprawny to tak, tylko bez $ (poczytaj troche manuala
![]() $conn_id = ftp_connect("ftp.republika.pl"); |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:38 |