![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ocena strony w formularzu poprzez gwiazdki
Czyli masz do wyboru ***** 5 gwiazdek i np zaznaczysz 3 (to ocena Dobra) ale żeby wysyłało z formularzem do email np Ocena strony: Dobra Jak to zrobić? albo Wiem, że jest input type radio, ale potrzebuję zrobić input type checkbox 5 opcji wyboru (czyli 5 checkboxów), Jak zrobić gdy kliknę np, checbox nr 2 zaznaczył się a jak kliknę checkbox nr 4 to aby checkbox 2 odznaczył sie i 4 był zaznaczony? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest temat do działu JavaScript nie PHP.
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję kamil4u, bardzo mi pomogłeś, i przekonałem się do tego forum dzięki tobie, będę tu często, i pomagał ludziom. Można zamknąć, temat rozwiązany. Jeśli łamię regulamin to wybacz, przeczytam go zaraz.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.08.2025 - 05:08 |