![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Główkuje nad problemem związanym z podstroną raportu dla systemu płatności Dotpaya. Chodzi oto, że sam robot Dotpaya wchodzi kilka razy na taką podstronę i aktualizuje mi cały czas to samo zamówienie - tzn. daje informacje, że płatność jest prawidłowa. W konsekwencji wysyła on kilka razy e-mail o udanej płatności do klienta przez co dostaje ogromny SPAM na skrzynkę pocztową. W dokumentacji PayU należało wysłać odpowiedź "OK" i wówczas robot PayU nie wchodził ponownie na stronę raportu, ale jak to wygląda w przypadku Dotpaya? Mój kod to mniej więcej taki zapis:
ogólnie zrzuciłem sobie dumpa $_POSTa od Dotpaya i wszystko wydaje się być prawidłowo: t_status przyjmuje wartość "2" - reszta zmiennych to moja konfiguracja indywidualna. Podsumowując: w jaki sposób zrobić, aby dotpay nie wchodził już na stronę raportu, gdy dokonam tam wszelkich zmian? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Echo 'OK";
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:13 |