Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Problem z reCaptcha
dareksbs

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Czy ma ktoś jakiś sposób na ominięcie skryptu reCaptcha questionmark.gif Ponieważ na moim serwisie chcę pobierać informację z niektórych stron, i napisałem elegancką funkcje która pobiera te dane, jednakże jak się okazało, niektóre serwisy z których pobieram dane mają ograniczenie logowania się do chyba 15 razy dziennie, potem wyrzuca reCaptcha aby wpisać kod, i dupa, skrypt się kończy błędem.

Macie na to jakiś sposób ? i czy w ogóle jest jakiś sposób ? czy skrypt reCaptcha posiada jakiś kod, który mogę otrzymać od właściciela serwisu dzięki któremu reCaptcha będzie nieaktywna ?

(Czytałem regulamin forum - wiem że forum nie pomaga w omijaniu zabezpieczeń, ale mój skrypt nie jest żadnym rozsypywaczem spamu czy skryptem który szkodzi innym stroną, działa to na zasadzie twittera, tylko że artykuły są pobierane z różnych stron i wrzucane na moją z linkiem do źródła)

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
pyro

-----

Nie pomagamy w łamaniu zabezpieczeń.

Zamknąłbym temat, ale nie będę sobie brudził rąk. Zajmą się Tobą moi ludzie.

--------------------
ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
+Quote Post
dareksbs

-----

Cytat(pyro @ 15.11.2013, 20:34:24 ) *
Nie pomagamy w łamaniu zabezpieczeń.

Zamknąłbym temat, ale nie będę sobie brudził rąk. Zajmą się Tobą moi ludzie.

Ogarnij się... i czytaj ze zrozumieniem, napisałem też czy jest możliwe aby administrator danego serwisu przekazał mi jakiś klucz który by dezaktywował ten skrypt questionmark.gif
+Quote Post
pyro

-----

Istnieje taka możliwość i może być to cokolwiek identyfikacyjnego: klucz, IP, inne... ale z tego powodu pisałbyś raczej do administratorów tych serwisów "czy macie jakąś możliwość zdjęcia dla mnie limitu", a nie tutaj czy "tamci" administratorzy mają taką możliwość? "Ogarnij się". Chyba jednak próba łamania zabezpieczeń.

--------------------
+Quote Post
dareksbs

-----

Cytat(pyro @ 15.11.2013, 21:50:55 ) *
Istnieje taka możliwość i może być to cokolwiek identyfikacyjnego: klucz, IP, inne... ale z tego powodu pisałbyś raczej do administratorów tych serwisów "czy macie jakąś możliwość zdjęcia dla mnie limitu", a nie tutaj czy "tamci" administratorzy mają taką możliwość? "Ogarnij się". Chyba jednak próba łamania zabezpieczeń.

I oto mi chodziło... Teraz mogę do nich napisać, a nie zawracać im dupę o coś czego nie ma tongue.gif

Ten post edytował dareksbs 15.11.2013, 20:55:48
+Quote Post
pyro

-----

Nie ma za co ;p

--------------------
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:23