![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ćwiczę sobie i chciałem napisać skrypt który dodaje zdjęcie do katalogu zmienia jego wielkość poczym wyświetla na tej samej stronie co formularz siedzę już 3 godziny i na nic mądrego nie wpadłem no może prócz tego że kod nie działa do góry...
Schemat strony Zdjęcie które chce wyświetlić jakieś inne elementy i tu dopiero formularz o to kod wyświetlanie zdjęcia
funkcje
funkcje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
S_SESSION?
Do funkcji przekazujesz $adres to po co drugi raz pobierasz IP?
I najważniejsze - czemu nie dasz samego addPicture(280,424,$adres)? Inaczej funkcja się nie wykonuje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
te błędy co pokazałeś i wyeliminowałem i tak nie działo źle podeszłem do sprawy bez małej bazy danych chyba się nie obędzie raczej. Założenie miałem takie że użytkownik wchodzi na stronkę wczytuje zdjęcie a po zamknięciu przeglądarki ono od razu się skasuje więc próbowałem dla łatwizny zrobić nazwę fotki jako połączenie jego ip i czasu w którym wszedł na stronkę ale to nie podziałało bo po przesłaniu formularza funkcja odpowiadająca za czas się zmieniła a czasu chciałem użyć dla tego że ten sam użytkownik za chwilę mógł by znowu dodać jakąś fotkę
dobra dalej mi nie wyszło frustruje mnie to chce aby załadowała się strona z zdjęciem standardowym a pod nią był formularz do wgrania zdjęcia po wgraniu fotki chciałem żeby się ona zmieniła, mam plik formularz ładuje wszystko dobrze do folderu w jaki sposób bez przeładowania strony podmienić ten obrazek:/ ajax js zadnego nie ogarniam zbyt dobrze a wiem że trzeba ich użyć |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 16:13 |