![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witajcie,
mam problem z którym nie potrafię się poradzić i licze na wasze wskazówki. Za wszelkie z góry dziekuje. Mam skrypt oparty na plikach TPL, chodź raczej to nie jest popularne smarty gdyż nigdzie nie ma takich plików o tejże nazwie, poniżej napiszę jaki mam podział katalogów: Kod -cache -data -functions -img - js - layout - objects <-- tutaj znajdują się pliki PHP5 do których odwołuję się pliki TPL - panels - site <--- tutaj są pliki tpl -tmp /index.php Może napiszę co próbuje zrobić, otóż w pliku TPL próbuje wstawić adres danej strony oraz "wyciągnąć" adres do miniaturki. Tylko jakoś dziwne wywołania dla mnie są, oto zawartość pliku TPL:
Najbardziej mnie tutaj ciekawi to odwołanie: <PROCOD print="DESCRIPTION" /> próbowałem analogicznie do tego zrobić z adresem url (oraz obrazkiem) by go wpisać w pozycje: Link rel. Jednakże bez skutków. Znalałem plik php5 odpowiedzialny za wyświetlanie keywords i desription, oto kawałek zawartości:
próbowałem w ostatnią linijkę dodać:
lub
ALe bez skutków, nie mam pomysłu jak uzyska ten adres url oraz adres do obrazka danej gry w pliku tpl, ktoś ma jakiś pomysł ? Z góry dzięki za wszelką pomoc. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 09:51 |