![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuję na gwałt taką galerię jak w linku poniżej - głównie chodzi o to - żeby dało dać się tekst pod każdym duzym zdjeciem, zeby byly miniaturki do zdec, zeby mozna bylo przełączać zdjęcia strzałkami i oczywiście, żeby to było w popupie i żeby każda zmiana zdjęcia wymagała odświeżenia strony (nabijanie wyswietleń czy cos takiego)
link: http://podroze.onet.pl/czechy-kraina-opowi...ogaleria-1/img3 Dodam, że sprawa jest tak pilna, że wchodzi w grę zapłata za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Witam, potrzebuję na gwałt taką galerię jak w linku poniżej - głównie chodzi o to - żeby dało dać się tekst pod każdym duzym zdjeciem, zeby byly miniaturki do zdec, zeby mozna bylo przełączać zdjęcia strzałkami i oczywiście, żeby to było w popupie i żeby każda zmiana zdjęcia wymagała odświeżenia strony (nabijanie wyswietleń czy cos takiego) link: http://podroze.onet.pl/czechy-kraina-opowi...ogaleria-1/img3 Dodam, że sprawa jest tak pilna, że wchodzi w grę zapłata za pomoc. To pomyliłeś działy... a popatrz se w źródło strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Wpisz w google image slider popup lub samo image slider i tyle bo nikt Ci nie napisze gotowca. Tym bardziej za friko.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
@up.. nie no genialny jesteś... szukam może od godziny i nie mogę znaleźć dokładnie takiego.. ze źródła też próbowałem i nie bardzo mi to idzie..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Widziałem to.. ale tutaj nie ma miniaturek ani opisów pod zdjęciem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:27 |