![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od jakiegoś czasu szukam w internecie rozwiązania, ale nie mogę znaleźć. Chciałbym dać możliwość wysyłania zaproszeń do swoich znajomych na fb. Nie mam na myśli zwykłego zaproszenia do aplikacji, czy polubienia strony, chodzi mi bardziej o zaproszenie z ?własną treścią? Czyli np. "Jan Kowalski zaprasza Cię do XXXX w NAZWA APLIKACJI". Kojarzę coś, że kiedyś widziałem chyba coś podobnego, tylko niestety nie mogę tego znaleźć, nie jestem też pewny czy facebook daje takie możliwości. Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 4 Dołączył: 16.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
śmierdzi mi tu jakimś auto spamowaniem ;> ?
Masz na myśli, automatyczne wysyłanie wiadomość na facebooku do wszystkich znajomych osoby XXX, przez osobę XXX będąca na stronie nazwijmy to spam.php o jakiejś tam konkretnej wiadomości tak ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie nie nie...nic z tych rzeczy
![]() User klika np na "wyślij" wyskakuje mu okienko, zaznacza znajomych do których chce wysłać i wysyła. Tylko chodzi mi o ten komunikat który użytkownik zaproszony otrzymuje, czy tekst tego zaproszenia w jakiś sposób można zmienić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 4 Dołączył: 16.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Teraz wychodze, potem zobacze czy jestem w stanie pomóc pozdrawiam
![]() |
|
|
![]()
|
|
ok, czekam na info, dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:43 |