![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2004 Skąd: :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie jaki cms wybrac na średnia stronke .Testowalem jp ,mambo,ldu ,php-nuke i szukam jeszcze czegos ! ma ktos jakies sugestie ? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eZ
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na co mu ez Publish? Zobacz php-Fusion, MD-Pro czy postnuke, php-nuke odpuść - złom
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2004 Skąd: :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje juz biore sie za spawedzanie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja miałem i mam do dzisiaj jPORTAL2 ale mnie jakoś nie użądza, podjąłem decyzję o stworzeniu swojego CMS'a he he he
![]() ![]() P.S. Może tylko ja odniosłem to wrażenie, ale po zainstalowaniu tych CMS'ów poczułem się jakby strona nie była moja - lepiej wszystko zrobić samemu, moje zdanie... Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 5 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Wołów/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja polecam Ci mambo!
Polecam tą stronę na temat tego CMS |
|
|
![]()
|
|
jportal2 koszmarne badziewie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj strony open source cms czy jakos tak
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:51 |