![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może mi ktoś powiedzieć co / gdzie powinienem zrobić, aby dodać aktywację przez e-mail ? aktualnie w bazie mam dodane 2 tabele: "Klucz_aktywacyjny" - wiadomo o co chodzi "aktywacja" domyśla wartość 0, jeżeli jest 1 to użytkownik potwierdził konto. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładny makaron, aż nabrałem ochoty na pizze
![]() -------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawdę
![]()
pomógbym ale jak to widze to wychodzę... Nie wiem skad to wziołeś ale ten ktoś to robi dokładnie tak jak tego sie nie robi wiec poszykaj czewgoś lepszego jak sam napisac nie potrafisz ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 4 Dołączył: 18.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt za darmo nie będzie paprał się w tak syfskim kodzie. Napisz w dziale zlecenia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lol nie wiedziałem że taki syf
![]() i niby czemu taki syf ? D: Ten post edytował MrGohut 11.11.2013, 16:58:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie pisz do mnie na priv, bo on nie jest od tego jak chcesz mieć gotowca z neta to puszukaj, nikt Ci nie powie czy są bo to forum słuzy do tego żeby rozwiazywac problemy własne a nie kogoś kto nie ma pojecia i pisze coś a potem wrzuca do neta i inni co nie maja pojecia to powielaja, prawie taki sam kod pojawił się tu na forum niedawno.. nie bd sie powtarzał, pod frazą logawanie i rejestracja znadziesz 430 tematów tu na forum, wiec tam znajdziesz napewno odp, a jak nie to tak jak napisano zlec komuś i Ci to zrobi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 4 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co się brać za coś o czym nie ma się kompletnie pojęcia?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo rozumiem, że Ty gdy zabierałeś się za PHP/* wiedziałeś o tym wszystko. Z wiedzą IT nikt się nie rodzi, tylko nabywa i albo autor wątku się ogarnie i sam zgłębi temat, ale się po prostu podda, who cares.
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
Ja pierdole że tak się wyrażę, niektórzy chyba wchodzą tu po to aby kogoś dobić. Po diabła teksty typu "po co się za to brać jak się o tym pojęcia nie ma" przecież takiego człowieka to tylko .. ;_;
Ty wszystko od urodzenia umiałeś ? Chyba po to jest forum, aby się spytać / dopytać .... Taka pomoc. |
|
|
![]()
|
|
MrGohut nie przejmuj się :-). Co teraz musisz zrobić to po prostu przejżeć jakiś tutorial dot rejestracji/logowania userów (jest tego w CHOLERĘ) i na podstawie wiedzy, której dzięki temu nabędziesz dopisać to czego potrzebujesz. Zasada aktywacji jest prosta, user w bazie ma dodatkową kolumnę, np status lub activated z wartością 0 lub 1 i np jakimś hashem md5. Po jego rejestracji wysyłasz meila do gościa z linkiem np /activate.php?=hash i w samym pliku sprawdzasz który user posiada taki hash i zmieniasz mu status aktywacji z 0 na 1, simple as that :-).
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 4 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja pierdole że tak się wyrażę, niektórzy chyba wchodzą tu po to aby kogoś dobić. Po diabła teksty typu "po co się za to brać jak się o tym pojęcia nie ma" przecież takiego człowieka to tylko .. ;_; Ty wszystko od urodzenia umiałeś ? Chyba po to jest forum, aby się spytać / dopytać .... Taka pomoc. Oczywiście po to jest forum aby się dopytać doskonale to ująłeś. Co do mjej osoby może byłem gorszym tłukiem od ciebie, ale jak kopiowałem kogos kod to pierwsze co robiłem to go analizowałem i zastanawiałem się dlaczego tak a nie inaczej to działa. Po czym następnie pisałem od początku po swojemu i wtedy miałem pojęcie gdzie należy coś dodać chcąć dodać jakąś funkcjonalność. Ty za to wrzuciłeś kogoś kod i wymagasz aby ktoś za Ciebie wykonał prace. Albo robisz coś konkretnego z czym masz problem i każdy chętnie Ci pomoże w tym ja ( jeżeli bym umiał ), albo kup dobrą książe i się ucz. Ten post edytował Micchaleq 12.11.2013, 09:59:16 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 13:14 |