![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien odnośnik, który jest obrazkiem, muszę zrobić hoverek do niego, a hoverkiem jest przezroczyste tło ze strzałeczką, normalnie to bym to obrobił w programie graficzny i by było ok, ale niestety musze robić to za pomocą css, ponieważ obrazek, który jest odnośnikiem (nie hoverem) będzie zmieniany z poziomu panelu admina a przysłona będzie zawsze taka sama... trochę nagmatwałem, ale mam nadzieję, że zrozumiecie...
@@ przyszlo mi do głowy w hoverku potrzebuję zrobić tak jakby "obrazek na obrazku". Ten post edytował miras 10.11.2013, 15:42:53 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę: http://fontawesome.io/ dołączasz jako czcionka
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem? jak tego użyć ?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:38 |