![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Posiadam prosty formularz kontaktowy i wszystko działa ladnie. Moja akcja po wysłaniu wskazana jest na "action="mail.php". Pytanie mam nastepujace. Jak zrobic zeby nie przeładowywało mi strony po wysłaniu meila na plik mail.php tylko zeby np: nad formularzem wyswietlic komunikat typu "Wiadomosc została wysłana..." dzieki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 8.02.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jakies bardziej konkretna podpowiedz? moze na jakims malym przykładzie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W PHP nie zrobisz nic bez przeładowania strony, a tak otagowałeś temat. Podejrzewam jednak, że chodzi Ci o coś takiego
|
|
|
![]()
|
|
dzieki za pomoc.
Dla osob ktore maja podobny problem: http://teachingyou.net/php/simple-php-cont...orm-using-ajax/ gotowy fajny przyklad. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:56 |