![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 13.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam dziwny problem i juz nie wiem jak go rozwiązać.. Pisze sobie stronę w preprocesorze LESS i programem koala kompiluje automatycznie do css'a. Problem polega na tym, że nie dziala mi w ogole zwijanie tekstu i nie wiem już gdzie szukać przyczyny.. Kod body { font-family: Zapf Chancery, cursive, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 1em; font-style: normal; width: 100%; background: url(../images/background_04.png) repeat; margin: 5px 0px; word-wrap:break-word; } Kod #example { /*max-width: 50px;*/ /*word-wrap: break-word;*/ width: 50px; height: 100px; border: 1px solid #000000; } To co w komentarzu było również próbowane i wiele wiele innych rzeczy, ale nic nie pomogło. Ciekawostką jest iż w IE9 tekst jest ładnie zwijany, zas FF jak i Chrome nie reagują. Ktoś wie co może być przyczyną ? gdzie szukać rozwiązania. Oczywiście patrzyłem sobie na czystym dokumencie i tam wszystko działą tak jak powinno. EDIT: Znalazlem rozwiazanie. jakims cudem na wszystkie elementy wplywal shite-spacing Ten post edytował jacek21 8.11.2013, 12:37:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 20:14 |