![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam kogoś kt by mi pomógł zrobić stronę dla webmastera o php!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
przeciesz bedziesz mial to na php.pl (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat przeciesz bedziesz mial to na php.pl
Co będę miał(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Nie rozumiem... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Czym będzie portal php.pl? czy nie właśnie stroną dla webmastera o php!!!!! Więc może Ty byś się zdecydował spróbować pomóc przy tworzeniu tego dzieła, niż zaczynać robić coś samodzielnie.
|
|
|
![]()
|
|
No wiesz, po prostu chciałbym mieć taką stronę.
Równie dobrze mogę powiedzieć : po co robić taką stronę php.pl , jeżeli jest już np.: webhelp.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Bo php.pl działa od dawna. Drobne zawirowania już za "nami". Pozatym mamy jasno określoną tematykę. W końcu adres do czegoś zobowiązuje. A tak sie składa, że w php.pl jest kilku mocnych guru.
Zamiast tworzyć chwilowy serwis o php, który padnie prędzej, czy później, wolałbym być wymieniony jako wsóltwórca php.pl. Lepiej to wygląda w portfolio (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
No wiesz, nie mów , że on padnie po miesiącu, bo tak na pewno nie będzie. Miałem kiedyś stronę o ..... butach! na początku cieszyłem się , że na liczniku jest 100 osób :-) teraz jest prawie 6000. Mimo, że stworzyłem stronę o takiej tematyce, (bo przecież mało osób pasjonuje się conversami...) to istanieje już ona od prawie roku i ludzi ciągle przybywa.
Moja strona może też będzie kidyś taka sławna jak php.pl, wy przecież kiedy stworzyliście tą stronę to na pewno była ona na początku mała i mało osób na nią wchodziło , pozatym kiedy stworzyliście php.pl, już istniały o wiele większe serwisy dla webmasterów od php.pl. Prosze nie nabijac postow (to tez zasmieca baze) - na gorze posta jest przycisk zmien prosze nauczyc sie go obslugiwac (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) [Seth] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
No dobra. Zobaczmy co masz. Pokaż założenia, plany, możliwości techniczne. Czy masz już jakieś konkrety, czy tylko "Chcę zrobić stronkę"?
|
|
|
![]()
|
|
mam szate graficzną , wszystkie "mechanizmy" php, teraz tylko jeszcze muszę uzupełnić treść.
Możliwości techniczne: [list]50 mb php nawet szybki serwer (friko.pl) [list] |
|
|
![]()
|
|
Na friko? Czyli pracujesz na plikach tekstowych? Jakoś nie mam do nich zaufania, Że o wydajności nie wspomnę. Ale to moje subiektywne zdanie.
Jakie "mechanizmy" masz na myśli? Wymień je proszę. Można gdzieś zobaczyć, to co już masz? Można podejrzeć źródła? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat mam szate graficzną , wszystkie "mechanizmy" php, teraz tylko jeszcze muszę uzupełnić treść.
[...] jezeli juz masz serwer to przypuszczam ze jakas bete tam postawiles... daj linka etc. to bedziemy wiedzieli przynajmniej na czym stoimy :wink: |
|
|
![]()
|
|
Mechanizmy:
[list] System newsowy Rotator bannerów Panel admina Katalog stron www Forum Sonda [list] System newsowy, forum, sodnę i panel admina sam zrobiłem. Mojej strony jeszcze nie ma na serwerze, ale dam screena ----->http://free.of.pl/b/bractwod2klan/strona%2...0PHP/strona.gif Całą stronę robię na plikach textowych, ponieważ: nie mogłem znaleść darmowego serwera który by udostępnił mysql, mój serwer apache ma skopanego mySql i nie da się go uruchomić, więc wszystkie moje strony są oparte o pliki txt. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... tylko nie rozumiem po co ci pomoc w robieniu tej stronki jezeli sam juz wszystko zrobiles... i wyglada calkiem niezle (jak wrzucisz na serwer to daj do oceny - chetnie ja ocenie)...
|
|
|
![]()
|
|
Dlatego chciałbym mieć kogoś do pomocy ponieważ samemu trudno prowadzić tak dużą stronę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 21:40 |